Mavi Köşe Restaurant

Neden Biz?

Kaliteli Üretim
 
Kaliteli üretime önem gösteren firmamız, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi’ni uygulamaktadır.
 
Lezzetli Yemek
 
30 Yıllık Tecrübe. Mevsimine Uygun Menüler. Gıda Mühendisi Kontrolünde hazırlanan yemekler sıcak ve taze olarak size sunulur.
 
Hiyjenik Üretim
 
Gıda üretim alanlarında gerekli temizlik koşullarından bahsederken konunun temelini oluşturan sanitasyon ve hijyen kavramlarına uygun hareket ederiz.
 
Kaliteli Ürün Seçimi
 
Kullanmış olduğumuz tüm ürün seçimlerinde marka ve kalite standartlarına uygun ürünler seçerek müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılarız.